RU  UA

Дізнатися

Переможниця конкурсу краси втратила корону через танці в TikTok

Людей розлютив тверкінг дівчини

"Міс Папуа-Нова Гвінея" позбавили корони після того, як вона поділилася на TikTok відео з тверкінгом. 25-річна Люсі Майно, яка також була капітаном жіночої футбольної команди країни, зіштовхнулася з цькуванням в інтернеті, пише The Guardian.

Фото: facebook.com/Miss-PNG-Lucy-Maino-2019-101315891219143/

Хоча Майно видалила відео з танцями, критики заявили, що вона не може бути "зразком для наслідування". Через скандал дівчину звільнили від обов'язків, пов'язаних із перемогою на конкурсі: вона виконувала роль культурного посла країни і захисника інтересів жінок.

У комітеті конкурсу краси розповіли, що їхня мета - просувати "культурну спадщину і традиційні цінності", і тверкінг Майно не відповідає цим принципам.

Колишня "Міс Папуа-Нова Гвінея" заявила, що інцидент продемонстрував глибоко вкорінене женоненависництво в країні. "Я впевнена, що якби громадський діяч чоловічої статі зробив TikTok, ми б усі посміялися над ним або навіть похвалили його", - сказала вона.

  • Раніше у переможниці конкурсу "Місіс Шрі-Ланка" на сцені зірвали корону через проблеми в особистому житті. Колишня королева краси вирішила віддати титул іншій учасниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации