Лайм

Як приготувати пухкі панкейки: перевірений рецепт Марічки Падалко

Смачна страва для всієї родини

Марічка Падалко поділилася рецептом панкейків - традиційних американських млинців, які стали улюбленим рецептом для сніданку в усьому світі. Телеведуча готує їх на карантині, і вони користуються великою популярністю у її дітей.

"Хтось скаже, що це звичайні оладки, але просто з олією. Хай там як, але вони розходяться серед "дистанційних" школярів швидше, ніж з'являється цей пост", - написала вона в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Для приготування знадобляться 2 яйця, 2 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки олії, 450 мл молока, 400 г борошна, 2 ч. ложки розпушувача тесту. Такої кількості інгредієнтів вистачить на 26 досить великих панкейків, тому для одного-двох людей їх можна зменшити в два рази.

Яйця слід перемішати з цукром, додати молоко і масло, перемішати муку з розпушувачем і просіяти в тісто. Перед випіканням Падалко радить врахувати два важливих правила:

Не змащуйте нічим сковорідку або панелі, де плануєте випікати панкейки. Без олії вони вийдуть акуратними і однорідного кольору.

Розігрійте сковороду до оптимальної температури, але не так, щоб там все плавилося миттєво. І обережно викладайте тісто невеликими порціями. Тісто буде саме розтікатися до красивого "кола".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць