Лайм

Jerry Heil випустила новий міні-альбом "Особисте" - це 6 треків про дуже інтимне

Співачка експериментує з інтимною лірикою

9 квітня вийшов міні-альбом співачки Jerry Heil під назвою #Особисте. Новий EP складається з шести ліричних треків, заснованих на історіях з власного досвіду. До кожної пісні виконавиця дала короткий опис.

Jerry Heil - #Голою

"Коли він роздягає тебе очима - круто! Ідеально, коли він зумів роздягнути тебе від комплексів, дитячих і дорослих страхів, ревнощів, соціальних масок. Він знає тебе чистою, справжньою, голою. Головне - перевіряй свої почуття. Що якщо ти шукала краша з ТікТок, а він просто в потрібний час, як кращий студент-пікапер, лоскотав твоє его? Вищий ступінь АСМР-техніки. Але не оголивши душу, не знатимеш, хто дійснолюбить її без одягу".

Jerry Heil - #LULLABY (#Колискова)

"А тепер про ілюзії. Коли у тебе в голові (чи на А4) є ідеал майбутнього партнера, так важко не приміряти його на кожного, хто може підійти на цю роль. З одного боку, це відсіює непотрібні стосунки, з іншого - ти ризикуєш таки одягнути в цю ілюзію того, хто більш-менш на неї схожий. І ти знаєш, що станеться далі. Ні, не "давай поженимся". Виявиться, ця людина - не така, як ти собі вигадала. Але вона ніколи і не була такою! І не буде кого звинувачувати. Після цього єдиний спосіб бути разом з вигаданим ідеалом - зустрічатися в снах".

Jerry Heil - # Овердружба_Недосекс

"Що по френдзоні? Відчуття безпомічності, знайоме тобі, мені і кожному. Я ніколи в житті не закохувалася. А мені 25, на хвилиночку. Влітку дещо змінилося, я щось подібне відчула. Остапа понесло в усі тяжкі, як у японському аніме. Але мені здавалося. Бо овердружба і недосекс - це ні те, ні інше. І настане пора визначитися. Або попрощатися з кукушкою і зациклитися на ілюзії".

Jerry Heil - #Девочка_любовь

"Люди схильні драматизувати чи стосунки - це дійсно випробування і маленьке життя? Дійсно любов живе три роки чи це просто такий топ пранк, в який всі вірять? Я особисто не знаю - ніколи не зустрічалася ні з ким довше декількох місяців. А от двоє з моєї пісні, сп’янілі від почуттів, на максимальній швидкості летіли якраз три роки. Подейкують, третій рік найскладніший. Принаймні саме так сталося у персонажів треку #Девочка_любовь".

Jerry Heil - # Не_ори_мам

"Мама мене виховала так, щоб я в жодному разі не дивилася на жонатих. Хлопець має або бути холостяк, або зась. У мами свої історії й травми, тому я все життя боялася бути привабливою, щоб не звабити жонатого. І я таки звабила його. У пісні #Не_ори_мам".

Jerry Heil - #Особисте

"Місцями пророча пісня, написана кілька років тому, як і всі в цьому альбомі. Однак це - одна з моїх найдавніших, написаних ще в той час, коли я співпрацювала з лейблом Vidlik. Вона про інтимні почуття, про душевний коннект".

  • 8 квітня alyona alyona випустила новий альбом Galas - другий лонгплей в її кар'єрі. У трек-лист увійшло 15 треків, багато з яких записані разом із зарубіжними і українськими музикантами, включаючи Monatik, Марину Круть, Kalush, Olexesh.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil