RU  UA

Дізнатися

Jerry Heil випустила новий міні-альбом "Особисте" - це 6 треків про дуже інтимне

Співачка експериментує з інтимною лірикою

9 квітня вийшов міні-альбом співачки Jerry Heil під назвою #Особисте. Новий EP складається з шести ліричних треків, заснованих на історіях з власного досвіду. До кожної пісні виконавиця дала короткий опис.

Jerry Heil - #Голою

"Коли він роздягає тебе очима - круто! Ідеально, коли він зумів роздягнути тебе від комплексів, дитячих і дорослих страхів, ревнощів, соціальних масок. Він знає тебе чистою, справжньою, голою. Головне - перевіряй свої почуття. Що якщо ти шукала краша з ТікТок, а він просто в потрібний час, як кращий студент-пікапер, лоскотав твоє его? Вищий ступінь АСМР-техніки. Але не оголивши душу, не знатимеш, хто дійснолюбить її без одягу".

Jerry Heil - #LULLABY (#Колискова)

"А тепер про ілюзії. Коли у тебе в голові (чи на А4) є ідеал майбутнього партнера, так важко не приміряти його на кожного, хто може підійти на цю роль. З одного боку, це відсіює непотрібні стосунки, з іншого - ти ризикуєш таки одягнути в цю ілюзію того, хто більш-менш на неї схожий. І ти знаєш, що станеться далі. Ні, не "давай поженимся". Виявиться, ця людина - не така, як ти собі вигадала. Але вона ніколи і не була такою! І не буде кого звинувачувати. Після цього єдиний спосіб бути разом з вигаданим ідеалом - зустрічатися в снах".

Jerry Heil - # Овердружба_Недосекс

"Що по френдзоні? Відчуття безпомічності, знайоме тобі, мені і кожному. Я ніколи в житті не закохувалася. А мені 25, на хвилиночку. Влітку дещо змінилося, я щось подібне відчула. Остапа понесло в усі тяжкі, як у японському аніме. Але мені здавалося. Бо овердружба і недосекс - це ні те, ні інше. І настане пора визначитися. Або попрощатися з кукушкою і зациклитися на ілюзії".

Jerry Heil - #Девочка_любовь

"Люди схильні драматизувати чи стосунки - це дійсно випробування і маленьке життя? Дійсно любов живе три роки чи це просто такий топ пранк, в який всі вірять? Я особисто не знаю - ніколи не зустрічалася ні з ким довше декількох місяців. А от двоє з моєї пісні, сп’янілі від почуттів, на максимальній швидкості летіли якраз три роки. Подейкують, третій рік найскладніший. Принаймні саме так сталося у персонажів треку #Девочка_любовь".

Jerry Heil - # Не_ори_мам

"Мама мене виховала так, щоб я в жодному разі не дивилася на жонатих. Хлопець має або бути холостяк, або зась. У мами свої історії й травми, тому я все життя боялася бути привабливою, щоб не звабити жонатого. І я таки звабила його. У пісні #Не_ори_мам".

Jerry Heil - #Особисте

"Місцями пророча пісня, написана кілька років тому, як і всі в цьому альбомі. Однак це - одна з моїх найдавніших, написаних ще в той час, коли я співпрацювала з лейблом Vidlik. Вона про інтимні почуття, про душевний коннект".

  • 8 квітня alyona alyona випустила новий альбом Galas - другий лонгплей в її кар'єрі. У трек-лист увійшло 15 треків, багато з яких записані разом із зарубіжними і українськими музикантами, включаючи Monatik, Марину Круть, Kalush, Olexesh.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации