Лайм

Вагітна переможниця "Холостяка" Даша Квіткова здивувала зізнанням про головного чоловіка в житті

Дівчина відвела майбутньому сину друге місце після чоловіка

Дружина ведучого Нікіти Добриніна Даша Квіткова здивувала незвичайним зізнанням в Instagram. Переможниця шоу "Холостяк" готується стати мамою, але вважає, що перше місце в її серці буде займати чоловік.

"Я і другий по "важливості" чоловік мого життя", - підписала Квіткова фото на відпочинку в Дубаї.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Підписники дівчини здивувалися розстановці її пріоритетів. "Мені одній дивно читати, що син - другий по важливості?" - пишуть у коментарях. - "Я чомусь думала, що не можна людям відводити місця: перше, друге, третє. Просто у кожного своє".

Зіштовхнувшись із зауваженнями, дружина Добриніна вирішила пояснити свою позицію.

"Мені з моїм чоловіком жити все життя, а наші дітки після 18-ти років почнуть думати про своє особисте життя. Тому ми будемо любити одне одного з Нікітою на 0,0001% більше, ніж наших дітей, щоб не втратити наш зв'язок і зберегти стосунки на довгі роки, - написала вона. - Це НЕ скасовує той факт, що ми наших дітей ми безумовно і чисто будемо любити. "Ось народиш і зрозумієш". А раптом не поміняю свою позицію? Це справа тільки нашої родини".

Фото: instagram.com/kvittkova/

Також Квіткова запевнила користувачів, що ні підносить екс-Холостяка на п'єдестал, а всього лише хоче пронести любов крізь роки, не потонувши в рутині.

  • Раніше в інтерв'ю Нікіта Добринін розповів, чому розлучився зі своєю першою дружиною. Шлюб ведучого з дівчиною на ім'я Євгенія тривав 4 роки.
  • Вагітна дружина Віктора Павлика розповіла, чи хоче ще дітей від 55-річного співака. Уже в середині червня Катерина Репяхова стане мамою хлопчика на ім'я Міша.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також