Лайм

Анастасія Приходько показала милі фото з новонародженою дитиною: Мамин улюблений чоловічок

Стать малюка співачка як і раніше приховує

Анастасія Приходько здивувала шанувальників, заявивши, що стала мамою втретє. Співачка не любить афішувати своє особисте життя, тому таку інтимну тему, як вагітність та пологи, вона вирішила приховати. Кого народила 33-річна артистка точно не відомо, але Оля Полякова вважає - сина.

Новоспечена багатодітна мама опублікувала на своїй сторінці в Instagram перше фото з новонародженим малюком, зроблене в пологовому будинку. "Ось він мамин улюблений чоловічок", - поділилася зірка. У коментарях посипалися привітання, в тому числі й від "королеви ночі". "Хлопчисько. Вітаю, дєтка! Урааа", - написала Полякова.

Фото: instagram.com/prikhodko_official1

Приходько відреагувала на коментар колеги і ще більше заплутала фанів. "Там не написано хто. Але дякую тобі велике за привітання. Обіймаю", - написала Анастасія.

"Ох вже інтриганка. Я думала, що дівчинка, але тепер ти знову нас заплутала. Коротше чекаємо нову татуху", - пишуть фоловери співачки. - "У вас дівчинка?", "Вітаю з народженням янголятка".

В "сторіз" співачка показала, як цілує маленьку крихітку у милому плюшевому костюмі, а також поділилася знімком, зробленим на останньому місяці вагітності. "Я була дуже великою", - зізналася Настя.

Фото: instagram.com/prikhodko_official1

Фото: instagram.com/prikhodko_official1

Про поповнення в сім'ї Приходько повідомила минулими вихідними. Співачка опублікувала зухвале фото, на якому зображена з великим животом. У підписі вона пояснила, чому приховувала вагітність від громадськості. На думку Анастасії, очікування малюка - надто особистий момент, і вона не хотіла привертати до себе увагу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анастасія Приходько (@ prikhodko_official1)

Анастасія Приходько також виховує 11-річну дочку Нану, яку народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілави та 5-річного сина Гордія, який з'явився на світ у другому шлюбі з Олександром.

  • Анастасія та Олександр офіційно зареєстрували свої стосунки у 2013 році. Розпис пройшов скромно, у спортивних костюмах. І тільки через 6 років подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з вінчанням у церкві.
  • Раніше Приходько розповіла, що у першому шлюбі пережила домашнє насильство. Нурік Кухілава піднімав руку не тільки на Анастасію, але й на їх спільну дитину - Нані тоді було 2,5 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші