Лайм

Оля Полякова поділилася рецептом свого улюбленого блюда - млинців зі шпинатом під соусом бешамель

Просто та смачно

Щоб підняти українцям настрій під час локдауну Оля Полякова запустила другий сезон свого Instagram-проекту "Полявидение". Щодня у прямому ефірі співачка бере інтерв'ю у зіркових гостей, проводить спортивні тренування та готує свої улюблені страви.

У свіжому випуску "королева ночі" поділилася з дописувачами рецептом млинців зі шпинатом під соусом бешамель. "Як і всі страви зі шпинатом, млинчики будуть не тільки смачні, але й корисні, оскільки містять багато клітковини та вітамінів", - написала зірка.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Для приготування млинців з шпинатом за рецептом Олі Полякової вам знадобляться такі інгредієнти: для млинців - яйця (3 шт.), борошно (4 ст.л.), сіль (¼ ч. л.), цукор (1 ст.л.) , рослинна олія (або оливкова), молоко (120 г). Для начинки - листя шпинату, часник (3 зубчики), ріпчаста цибуля, мускатний горіх, пармезан. Для соусу бешамель - борошно (2 ст.л.), молоко (0,5 л), вершкове масло (50 г), рослинна олія (2 ст.л.), пармезан.

Приготування: Змішати всі інгредієнти для млинців і посмажити тонкі млинчики на середньому вогні. Паралельно обсмажити дрібно нарізану цибулю й часник та додати свіжий шпинат. У готову шпинатну начинку додати тертий пармезан. Зварити соус бешамель. В остиглі млинці загорнути начинку і викласти у форму для запікання, кожен шар полити соусом та посипати сиром. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку і випікати при температурі 160 градусів до готовності.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)


  • Раніше Марічка Падалко поділилася рецептом панкейків - традиційних американських млинців, які стали улюбленим рецептом для сніданку в усьому світі. Телеведуча готує їх на карантині, і вони користуються великою популярністю у її дітей.
  • У дні Великого посту звичні м'ясні котлети цілком можна замінити ніжними котлетами з грибів. Рецептом приготуванняділиться кулінар і телеведуча Тетяна Литвинова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також