Лайм

Готуємо вдома грибні котлети до вечері: рецепт Тетяни Литвинової

Приготування займе менше години

У дні Великого посту звичні м'ясні котлети цілком можна замінити ніжними котлетами з грибів. Вони чудово підійдуть до рису, картоплі по-селянськи або інших популярних варіантів для гарніру.

Рецептом приготування котлет з грибів у своєму YouTube-блозі ділиться кулінар і телеведуча Тетяна Литвинова.

Для приготування котлет з грибів приготуйте наступні інгредієнти: печериці (500 г), цибуля ріпчаста (150 г), часник (2-3 зубчики), масло рослинне (50 мл), сухарі панірувальні (40 г), крохмаль (1 ст. Ложка ), сіль (0,5 ч. ложка), перець чорний (за смаком).

Фото: YouTube / Тетяна Литвинова

Як приготувати котлети з грибів:

Відваріть шампіньйони та дайте воді стекти. Посмажте цибулю та додайте її до грибів. Наріжте на шматочки часник, також додайте до загальної маси і пропустіть через м'ясорубку.

Щоб ущільнити котлети, додайте крохмаль та панірувальні сухарі. Також додайте сіль і перець. Добре перемішайте і сформуйте котлетки.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть до неї котлети. Після смаження викладіть котлети на серветку, щоб прибрати зайве масло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні