У дні Великого посту звичні м'ясні котлети цілком можна замінити ніжними котлетами з грибів. Вони чудово підійдуть до рису, картоплі по-селянськи або інших популярних варіантів для гарніру.
Рецептом приготування котлет з грибів у своєму YouTube-блозі ділиться кулінар і телеведуча Тетяна Литвинова.
Для приготування котлет з грибів приготуйте наступні інгредієнти: печериці (500 г), цибуля ріпчаста (150 г), часник (2-3 зубчики), масло рослинне (50 мл), сухарі панірувальні (40 г), крохмаль (1 ст. Ложка ), сіль (0,5 ч. ложка), перець чорний (за смаком).
Як приготувати котлети з грибів:
Відваріть шампіньйони та дайте воді стекти. Посмажте цибулю та додайте її до грибів. Наріжте на шматочки часник, також додайте до загальної маси і пропустіть через м'ясорубку.
Щоб ущільнити котлети, додайте крохмаль та панірувальні сухарі. Також додайте сіль і перець. Добре перемішайте і сформуйте котлетки.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть до неї котлети. Після смаження викладіть котлети на серветку, щоб прибрати зайве масло.
- Читайте також theLime секрет приготування ароматної моркви по-корейськи.
- Раніше ми також розповіли про 5 оригінальних рецептів з TikTok, які легко можна повторити на вечерю.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.