Лайм

Папарацці показали машину Олі Полякової - як виглядає її "офіс на колесах" за 3 млн гривень

Співачка пересувається містом разом зі своїм особистим водієм

У повсякденному житті Оля Полякова віддає перевагу комфорту, ніж зірковому пафосу, тому замість статусних суперкарів співачка обирає зручні автомобілі. Артистка пересувається на комфортабельному Chevrolet Explorer чорного кольору, який сама називає "звєздовозом" за 3 млн гривень.

Журналісти програми "Викриття" помітили "королеву ночі" біля столичного салону краси і заглянули всередину її "офісу на колесах". Салон автомобіля виконаний у світлих тонах та оснащений всім необхідним для комфортної поїздки.

Оля Полякова Фото: instagram.com/polyakovamusic

Шкіряні крісла трансформуються у повноцінне двоспальне ліжко, а на вікнах розташовані шторки. Між водієм та пасажиром є перегородка, а в стелі - панорамний люк.

  • Раніше папарацці показали, як виглядає будинок Monatik'а. Співак разом з родиною оселився у заміському будинку, розташованому у селищі Крюковщина Київської області.
  • А ось Олег Винник, на відміну від багатьох колег по цеху, вважає за краще жити в квартирі. Особисте життя артиста - тема табу, і лише недавно стало відомо, де саме мешкає улюбленець українських жінок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото