Лайм

Співачка Jerry Heil їде до США: що про це відомо

Продюсер молодої артистки розкрив плани

Блогер і співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) вирушить до США, де вступить до Каліфорнійського університету в Берклі на композитора. Чи повернеться дівчина до України, покаже час.

Про це в інтерв'ю проекту "Слава +" розповів продюсер молодої артистки та глава продюсерського центру Secret Service Михайло Ясинський, який бачить у Jerry Heil "людину унікального обдарування" - вона складає пісні українською по-новому, так, як ніхто в Україні цього не робив раніше.

Jerry Heil Фото: Instagram / @thejerryheil

"Вона дорослішає і розвивається швидше, ніж змінюється соціум навколо, - зазначив Ясинський. - Тому ми прийняли рішення, що Jerry Heil вирушить до США на навчання в Берклі на композиторське відділення, побувати в тому середовищі з музикантами, композиторами, продюсерами, сонграйтерами. Я хочу, щоб вона поварилася там і або повернулася з чимось новим, або, можливо, там і залишилася".

На думку продюсера, автор хіта "Охрана_Отмєна" може домогтися значно більшого успіху, ніж сьогодні уявляють її колеги або слухачі. До того ж зараз Jerry Heil переживає дуже цікавий період свого життя, додав Ясинський - прощається зі старим та шукає себе нову.

  • 9 квітня Jerry Heil випустила новий альбом "Особисте", в якому експериментує з доволі інтимною лірикою в стилі melodramatic popular song, заснованою на історіях з особистого життя.
  • Днем раніше вже другий за рахунком лонгплей випустила і реп-виконавиця alyona alyona. До трек-листа альбому Galas увійшли 15 треків, і майже всі вони записані разом із зарубіжними та українськими музикантами, включно з Monatik, Мариною Круть, Kalush, Olexesh.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля