RU  UA

Дізнатися

Ця зараза рідкісна та противна: дружина Дмитра Комарова перехворіла на ковід

Модель була на ізоляції 14 днів

Модель та ведуча Олександра Кучеренко, дружина мандрівника Дмитра Комарова, розповіла, що перехворіла на коронавірус. Про інфікування "Міс Україна 2016" дізналася зовсім випадково.

Як розповіла журналістка в Instagram, вирушаючи в гості до родичів, вона вирішила перестрахуватися. "У мене не було ніяких симптомів, і відчувала я себе чудово, але з огляду на динаміку захворюваності серед колег на роботі і людей, з якими напередодні контактувала на зйомках, вирішила просто "про всяк випадок" перевірити перед тим, як їхати до рідних", - поділилася Олександра.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко Фото: instagram.com/aakucherenko

Виявилося, не дарма. 1 квітня дівчина отримала результат тесту, який був позитивним. Кучеренко відразу самоізолювався, і вже через кілька днів з'явилися перші симптоми: головний біль, температура та інші ознаки звичайної застуди.

Дружина Дмитра Комарова написала, що вже повністю вилікувалася і готова приступити до роботи. Олександра побажала дописувачам, щоб ніхто з них не підхопив цю "рідкісну та противну заразу", а тим, хто все ж захворіє - перенести легко та без наслідків.

В кінці поста дівчина закликала українців берегти себе і не забувати дотримуватися простих заходів обережності. "Не нехтуйте відомими заходами безпеки - вони дійсно важливі, і ти це чітко усвідомлюєш, коли хворий лежиш і аналізуєш свої кроки", - підсумувала модель.


Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются