Лайм

Настя Каменських випустила новий трек "Ма" - в ньому вона закликає хлопців не боятися говорити дівчатам про почуття

Трек вийшов заводним й танцювальним

16 квітня відбувся реліз нової пісні Насті Каменських під назвою "Ма". Трек увійшов до нового альбому співачки "Червоне вино", який побачить світ 14 травня.

Про вихід синглу NK повідомила у своєму Instagram, зазначивши, що він доступний до прослуховування на всіх стрімінгових майданчиках. У новій пісні артистка закликає хлопців не боятися говорити дівчатам про свої почуття та зізнаватися у симпатії, навіть якщо це випадкове знайомство. "Адже ми, дівчатка, хочемо зустріти того єдиного та гідного", - зазначає Настя.

"Тому трек "Ма" не просто заклик. Він відкриває історію кохання з першого погляду. Вона зустрічається на танцполах на гучних вечірках, де серед натовпу можна знайти ту саму magical, яку ти все життя шукав. І відпустивши весь сором, знявши завісу страху, все відбувається зовсім інакше. Залишається тільки підійти і сказати їй бажані слова: "Від такої краси я просто полетів", - додала Каменських.

Слова і музику до пісні написала сама співачка у співавторстві зі своїм чоловіком, репером та продюсером Потапом. Трек вийшов заводним та танцювальним, у стилі нової NK.

  • Раніше Настя Каменських представила кліп "Дівчата рулять", у якому знялися Леся Нікітюк та Даша Астаф'єва. Своє нове відео співачка зробила веселим, легким та по-справжньому дівочим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024