Лайм

Хто покинув шоу "Холостяк" у сьомому випуску: фото дівчини

На проекті залишилося 6 учасниць

16 квітня на каналі СТБ відбувся 7 випуск романтичного реаліті "Холостяк-11". На проекті залишилося зовсім мало дівчат і Михайлу Залівако стало складніше робити свій вибір. Але правила є правила, і герою довелося прийняти рішення. З ким попрощався чоловік цього тижня - читайте у нашому матеріалі.

Новий випуск пройшов у Єгипті, і майже всі учасниці сходили на побачення. Однак для 32-річної Юлії романтична зустріч з Холостяком стала останньою. Михайла збентежило те, що дівчина не впевнена в собі і боїться самостійно робити кроки у нове життя.

Юлія Карнаух Фото: instagram.com/holostyakstb

Юля пережила болісне розлучення і втрату батьків, після чого обросла страхами та комплексами. І під час їх побачення Залівако у черговий раз переконався в тому, що Юля постійно потребує опіки та підтримки. Незважаючи на велику симпатію, Холостяк відправив учасницю додому.

Михайло та Юлія на побаченні у Єгипті Фото: instagram.com/holostyakstb

Для учасниці рішення Михайла стало справжнім шоком, адже вона відчувала, що подобається йому. Юля побажала Міші вибрати гідну дівчину і подякувала йому за те, що допоміг їй повірити в себе.

  • Раніше учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" Аня Богдан розставила всі крапки над "і" у стосунках з екс-главою Офісу президента Андрієм Богданом.
  • А учасниця "Холостяка" Юлія "Зайка" розкрила залаштункт проекту: чи видають дівчатам наряди та чи спілкуються вони з Михайлом Залівако за кадром.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ