Лайм

На "Голосі країни" обрали суперфіналістів 11 сезону: хто побореться за перемогу

Один з чотирьох вокалістів вже за тиждень стане переможцем 11 сезону

У ніч на 19 квітня на каналі "1+1" відбувся півфінал вокального шоу "Голос країни-11", за підсумком якого кожен зірковий тренер обрав лише одного підопічного, який продовжить участь за тиждень - у суперфіналі.

Якщо ви пропустили ефір, читайте на theLime, хто вже наступного тижня побореться за перемогу в 11 сезоні.

Команда Monatik'а - Тьома Паучек

У півфіналі Дімі Монатіку довелося обирати між Тьомою Паучеком і співачкою Kola. Співак фактично розділив свій голос навпіл і віддав його 51% Паучеку та 49% - його суперниці. Коли ж завершилося голосування телеглядачів, стало відомо, що в суперфіналі проекту ми побачимо саме Тьому Паучека.

Команда Тіни Кароль - Юлія Тимочко

На відміну від своїх колег-тренерова, Тіна Кароль вирішила віддати 100% свого голосу одній підопічній, і нею стала Юлія Тимочко, яка в півфіналі заспівала з вокалісткою гурту Kazka Олександрою Зарицькою. Глядачі віддали Тимочко 48% голосів, а її суперниці, Катерині Гладій - 52%, але це не завадило фаворитці Тіни Кароль пройти до суперфіналу.

Команда Наді Дорофєєвої - Сергій Лазановський

Сергій Лазановський боровся за місце в суперфіналі з Іллею Ніколаєнко. Спільним виступом з Сергієм Бабкіним хлопцеві вдалося підкорити не тільки Надю Дорофєєву, а й глядачів.

Команда Олега Винника - Сергій Нейчев

Олегу Виннику було дуже важко обрати одного учасника між Галиною Куришко та Сергієм Нейчевим. Тренер розділив свій голос на 49% і 51%, віддавши більшість Галині. Але глядачі вирішили інакше - Галина отримала 40% голосів, а Сергій - 60%, що дозволило йому впевнено пройти до суперфіналу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також