Лайм

Вчені повісили камеру на шию вовку - тепер ми знаємо, як проходять будні хижаків у лісі

Подивіться, як вміло вовки ловлять рибу

Любителі природи з організації The Voyageurs Wolf Project, яка вивчає диких вовків у районі національного парку "Вояджерс" в Міннесоті (США), повісили на одного з них нашийник з камерою. Тепер ми знаємо, як проходять будні хижаків у місцевих лісах.

Єдине, з чим прорахувалися дослідники, - розташування камери. Повноцінному зображенню завадила довга вовча шерсть. Втім, вона зовсім не заважає спостерігати за тим, як тварина ласує кісткою оленя, ловить рибу в ставку, бігає, бігає, бігає і знову повертається до риболовлі. Відео публікує канал організації в YouTube.

В описі до ролика зазнчається, що камера записувала по 30 секунд на початку кожної години. Всього дослідники зняли близько семи хвилин життя хижака.

  • Тим часом будням деяких тварин не позаздриш. Минулого тижня поліція Панами затримала кішку, яка носила наркотики до в'язниці. Так-так, це не жарт. Місцеві в'язні часто використовують тварин для доставки "товару".
  • Читайте також на theLime, як на Шрі-Ланці кіт, якого затримали за контрабанду наркотиків, втік із в'язниці. Поліція безсила та шукати втікача відмовляється.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями