Лайм

Netflix назвав найпопулярніші фільми й серіали 2021 року та анонсував прем'єри

Що подивитися на платформі та чого чекати найближчим часом

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував звіт за перший квартал 2021 року (січень - березень), назвав найбільш рейтингові проекти та анонсував прем'єри на найближчий час.

За підсумками кварталу, пише Variety, сервіс планує збільшити бюджет на виробництво власного контенту до $17 млрд доларів. Для порівняння: минулого року Netflix витратив на це трохи менше $12-ти млрд. А тепер до рейтингів та анонсів.

Лідером за кількістю переглядів за останні три місяці став серіал "Люпен" з актором Омаром Сі. Історію успішного пограбування в паризькому Луврі подивилися з 76 млн акаунтів у всьому світі.

Другу та третю сходинки в топах зайняв фантастичний бойовик "Смертельна зона" (66 млн) та сімейна комедія "День" Так "(62 млн). До п'ятірки найбільш популярних увійшли серіал "Доля: Сага Вінкс" (57 млн) та повнометражна кримінальна комедія "Аферистка" (56 млн).

Чого чекати від Netflix найближчим часом:

У другій половині 2021 року стрімінговий сервіс випустить третій сезон серіалу "Статеве виховання", другий сезон "Відьмака", продовження трилера "Ти" та спортивної комедії "Кобра Кай".

До кінця року на платформі очікуються комедійний бойовик "Червоне повідомлення" з Двейном "Скелею" Джонсоном та Галь Гадот, а також сай-фай "Втеча зі Спайдерхед" з Крісом Хемсвортом та Майлзом Теллером.

  • Читайте також на theLime, як Двейн "Скеля" Джонсон не вліз у спорткар на зйомках бойовика "Червоне повідомлення". Режисерові довелося змінити сцену в сюжеті.
  • Тим часом в Італії скасували цензуру в кіно. Через закон 1914 року під заборону потрапили понад 700 фільмів. Більше 10 тисяч картин були відредаговані.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі