Лайм

Чоловік 15 років прогулював роботу і одержував зарплату - за відпочинок йому заплатили півмільйона євро

Тепер італійця звинувачують в шахрайстві і здирстві

Співробітника італійської лікарні звинуватили в прогулі довжиною в 15 років. Весь цей час він отримував повну заробітну плату, тому тепер з ним розбирається поліція, пише BBC.

Фото: pxhere.com

Чоловік з міста Катандзаро перестав ходити на роботу в 2005 році, і з тих пір йому заплатили 538 000 євро (18,2 млн грн). Тепер хитрун заарештований і звинувачується в шахрайстві, вимаганні та зловживанні службовим становищем. Також під слідством перебувають шість керівників лікарні, які могли знати про його відсутність на роботі.

Арештам передувало тривале розслідування шахрайства в італійському державному секторі. Обвинувачений був чиновником, якого направили на роботу в лікарню в 2005 році. За словами поліції, після цього він перестав виконувати свої обов'язки. Також чоловік нібито погрожував своєму менеджеру, який хотів подати на нього дисциплінарну скаргу. Пізніше цей менеджер вийшов на пенсію, а його наступник і співробітники "не помітили" прогулів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024