Лайм

KAZKA випустила кліп на свій новий трек "М'ята", і без реклами там не обійшлося: відео

Музиканти зняли ролик у відомому супермаркеті

Через тиждень після релізу треку "М'ята" гурт KAZKA презентував і кліп. Зйомки відео проходили у супермаркеті, і звичайно ж, не обійшлося без реклами, причому з найперших секунд ролика.

Дія кліпу починається в АТБ, а продовжується у казковому світі. Олександра Зарицька та інші герої відео спочатку вибирають продукти в своєму реальному світі, а потім потрапляють у магічний диво-простір, де перетворюються у міфічних персонажів. Солістка тріо постає в образі ельфа.

Музиканти у своїй новій роботі розповідають історію про дівчину, яка дуже вірила в чудеса і вони з нею сталися, а також про таємниче місце, де живе древня магія. "Знайти такі місця дуже непросто. Найчастіше вони приховані від сторонніх очей. До них ведуть портали, хаотично розкидані нашим світом", - відзначили учасники колективу.

Шанувальники тріо розділилися на два табори: одним ролик сподобався, а інші пишуть, що в ньому реклами більше, ніж самого кліпу.

Фото: Кадр і відео

"Всі зірки купують продукти в АТБ і там же знімають кліпи не відходячи від каси", "Реклами більше, ніж самого кліпу", "Наступний кліп буде у відділенні Нової Пошти? Гроші не пахнуть", - обурюються одні.

"Кліпмейкер: - Юрій, скільки хочете реклами в кліпі? Нікітін: - Так!", - жартують інші. - "Ось була б тема, якби відео почалося з чека з Сільпо з передбаченням "не ходи в АТБ", а вона пішла", "АТБ завтра: кілометрові черги у пошуках казкової м'яти. Ось мережа хайпу зловить".

Фото: Кадр з відео

  • Раніше пакети АТБ з'являлися і в кліпі гурту Mozgi на пісню "Полюбе". Ролик був знятий у 2018 році, і в ньому можна побачити не тільки учасників колективу, а й сина Потапа.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації