Лайм

Олег Винник записав пісню з переможницею шоу "Х-фактор" - слухаємо трек "Діаманти"

Артист заспівав в дуеті з молодою співачкою

Олег Винник представив нову пісню "Діаманти", записану спільно з переможницею вокальних проектів "Голос.Діті-3" та "Х-фактор-10" Еліною Іващенко.

Прем'єра украінозичного треку відбулася 23 квітня на YouTube-каналі виконавця та інших цифрових майданчиках. "Яскравий мелодійний трек у гармонійному поєднанні двох діамантових голосів: артиста, який підкорив мільйони сердець, Олега Винника та переможниці численних вокальних конкурсів Еліни Іващенко", - сказано в описі до пісні.

Слухачі вже встигли оцінити дует та поділилися своїми враженнями у коментарях: "Прекрасний дует! Голоси божественні. Дуже рада знову почути Еліну Іващенко", "Неймовірно! Тепер кожна жінка, коли плакатиме, буде знати, що це не просто сльози, а діаманти", "Неймовірно красивий дует і пісня шикарна, така ніжна та чуттєва".

Сама Еліна не приховує радості від спільної роботи з кумиром мільйонів українських жінок. "Дякую всесвіту, який дарує мені таких людей на моєму шляху", - поділилася юна співачка.

Еліна Іващенко та Олег Винник Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official

Нагадаємо, що Еліна Іващенко стала переможницею третього сезону шоу "Голос.Діті", а через кілька років виграла вокальний проект "Х-фактор", фінал якого відбувся у грудні 2019 року. Після цього співачка пробувала свої сили у Національному відборі на Євробачення-2020, але до фіналу дійти не змогла.

  • Раніше Еліна Іващенко зізналася, що зіткнулася з буллінгом у школі. За словами 19-річної співачки, їй довелося пережити багато знущань з приводу її фігури та захоплення музикою.
  • Читайте також на theLime інтерв'ю з Еліною Іващенко: Я вже стикалася із зірковою хворобою, мене заносило дуже жорстко.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші