Лайм

Переможниця Х-фактору відверто розповіла про знущання в школі

Дівчина поділилася неприємними спогадами

Переможниця вокальних проектів "Голос.Діті-3" та "Х-фактор-10" Еліна Іващенко зіткнулася з буллінгом в школі. За словами 18-річної співачки, їй довелося пережити багато знущань з приводу її фігури та захоплення музикою.

Про це юна артистка розповіла в програмі "Життя відоміх людей". "У школі з однокласниками я не знаходила спільної мови, - згадує Еліна. - Приходила додому і плакала. Мене порівнювали зі свійськими тваринами. Настільки було прикро, коли говорили: йди співай в сараї або йди співай біля корів".

Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official

Приводом для цькування також була зовнішність дівчини. "Я була дуже великою пишечкою, завжди була більша і вище своїх однолітків, тому завжди на це звертали увагу. Мені було дуже неприємно", - поділилася Еліна.

За словами співачки, тільки участю в проекті "Голос.Діті" вона "змогла всім довести, що вона чогось в цьому житті варта".

Нагадаємо, що після перемоги в дитячому шоу, Еліна виграла вокальний проект "Х-фактор" , фінал якого відбувся в грудні 2019 року. Після цього співачка пробувала свої сили в Національному відборі на Євробачення-2020, але до фіналу дійти не змогла.

  • Раніше Jerry Heil зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Співачка дала пораду підліткам, які зіткнулися з буллінгом в школі.
  • Жертвою буллінгу також ставала українська співачка Злата Огнєвіч. Однокласникам не подобалося, що вона була занадто смаглявою і одягалася в секонд-хенді.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях