Лайм

Тілль Ліндеманн у кліпі "Любимый город" став радянським льотчиком і заспівав на сцені

Пісня стане саундтреком до воєнної драми російських режисерів

Фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн випустив кліп до пісні "Любимый город", яку в радянському фільмі "Истребители" виконував Марк Бернес.

Днем раніше музикант презентував кавер кострубатою російською, який стане саундтреком до воєнної картини "Девятаев" режисерів Тимура Бекмамбетова та Сергія Трофімова. Її сюжет розповість про радянського льотчика, який втікає з концтабору на викраденому літаку.

Льотчиком радянського літака в кліпі став і 58-річний Ліндеманн. У кадрах ролика він бореться з ворогом, ширяє в хмарах та співає "Улюблене місто" на маленькій темній сцені.

Фото: Instagram / @till_lindemann_official

У бесіді з "Комсомольською правдою" режисер Бекмамбетов розповів, що ідея записати кавер на "Любимый город" належить лідеру Rammstein. Цю пісню ще маленькому Ліндеманну в НДР нібито співала мати. Дізнавшись про роботу над картиною "Девятаев", він зв'язався з режисерами та запропонував співпрацю.

  • Раніше Тілль Ліндеманн поділився новим фото з Чорнобильської зони відчуження, до якої вирушив на екскурсію вже на наступного дня після концерту свого сольного проекту Lindemann у Києві.
  • Після виходу скандального відео Till The End уважні фани помітили у Тилля Ліндеманна дивне тату. Наразі про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита