Лайм

Після виходу скандального порнокліпу у Тілля Ліндеманна помітили нове тату (фото)

Поки про значення тату шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися

Уважні шанувальники Тілля Ліндеманна, вокаліста проектів Rammstein та Lindemann, звернули увагу на тату, яке з'явилося на правій руці музиканта незабаром після виходу скандального відео Till The End з елементами порно.

Знімки, зроблені випадковими зустрічними Ліндеманна, опублікували на Reddit. Як можна розглянути на фото, на пальцях правої руки співака з'явилися літери TTE, які тут же пов'язали з нашумілим кліпом.

Фото: reddit.com/r/Lindemann

Сам музикант появу абревіатури ніяк не коментує. Відповідно, прихильники можуть лише здогадуватися про її значення та справжність. Деякі припускають, що тату могло бути тимчасовим.

Фото: reddit.com/r/Lindemann

"Цікаво, що він наб'є на іншій руці", "Не зовсім зрозумів Till The End, і точно так само не розумію, навіщо йому це тату", - дискутують у коментарях під знімками.

На більш свіжих фото шанувальники музиканта розгледіли, що літер на руці Ліндеманна все ж не три. На безіменному пальці також видно літеру "I", що наштовхнуло на думку про можливе слово "BITTE", що можна перекласти з німецької як "будь ласка".

Фото: reddit.com/r/Lindemann

Не вислизнув від фанів і той факт, що буква "Е" набита в тому ж стилі, що й на логотипі однойменного сайд-проекту Ліндеманна. Тобто, тату все ж може мати відношення до Lindemann.

  • Нагадаємо, індастріал-метал-проект Lindemann у 2015 році утворили Тілль Ліндеманн та шведський музикант Петер Тагтгрен (Pain). У червні того ж року вийшов його перший альбом Skills In Pills. У листопаді 2019-го фани дочекалися другого диска "F & M".
  • Відео Till The End Тілль Ліндеманн випустив окремо від Lindemann, нібито створивши для релізу не менше зухвалий проект Na Chui. Зйомки ролика проходили в Росії.
  • А поки всі говорять про новий порнокліп Тілля Ліндеманна, ми згадали 5-ку артистів, чиї відео викликали скандал гучніший за Till The End.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях