Лайм

Тілль Ліндеманн після чуток про коронавірус поділився першим фото. І це знову Чорнобиль

Музикант продовжує ділитися спогадами про екскурсії до ЧАЕС

Лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн вперше після чуток про захворювання коронавірусом оновив особисту сторінку в Інстаграм. В акаунті музиканта з'явилася ще одна фотографія з Чорнобильської зони відчуження, до якої він поїхав на екскурсію на наступний день після концерту свого сольного проекту Lindemann в Києві.

Фани зраділи і такій активності Ліндеманна і почали розпитувати музиканта про його стан у коментарях.

Фото: instagram.com/till_lindemann_official

На свіжому фото Ліндеманн позує всередині градирні неподалік від ЧАЕС. Примітно, що це вже не перший знімок музиканта в цій локації. Раніше фани засудили його за рішення позувати там для фото сидячи на землі.

Під знімком Ліндеманна зібралося понад 80 тис. лайків, при цьому сотні коментарів, в яких фоловери музиканта цікавляться його станом. Але всі розпитування традиційно залишаються без відповіді.

Фото: instagram.com/till_lindemann_official

Що ж стосується чуток про коронавірус, які поширив німецький таблоїд Bild, вони не підтвердилися. Вже на наступний день на сторінці гурту Rammstein у Фейсбук з'явилося спростування.

  • Читайте також на theLime, як Тілль Ліндеманн вирішив підзаробити на галасі навколо коронавируса. Оригінального музикант нічого не придумав, але фани все одно в захваті.
  • Після виходу скандального відео Till The End уважні фани помітили у Тилля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях