Лайм

Слава Камінська розповіла про свій досвід вживання наркотиків: Пробувала все

Співачка зважилася на відверте зізнання

У Слави Камінської була бурхлива юність з вечірками, алкоголем та навіть наркотиками. Колишня солістка гурту "НеАнгели" пробувала всі види психоактивних речовин, за винятком внутрішньовенних.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу "Влада vs Влащенко". "Я в шоу-бізнесі давно - все пробувала. Абсолютно все. Мені завжди було цікаво розкривати нову реальність, дізнаватися нові відчуття. Я пробувала все, от тільки не кололась", - зізналася артистка.

Слава Камінська Фото: instagram.com/babaslavka

Відповідаючи на питання, що таке для артиста кокаїн, Камінська сказала, що це допінг, який допомагає зосередитися та прискорити мислення. Однак, за словами зірки, ейфорія триває недовго, і вже через короткий час настає важкий "отходняк".

"На жаль, ці сіротонінові ями - це жахливо. Обмежена кількість хвилин задоволення заради того, щоб потім мучитися? У мене дуже важко проходили ці моменти після гулянок, - згадує Слава. - Зібрати себе в купу ... Мій організм так реагує".

Що стосується концертів, то на сцену співачка ніколи не виходила під дією наркотичних речовин. "Мені потрібно знаходиться у нормальному стані", - каже Камінська. А ось під алкоголем - бувало. Одного разу вони з колегою по гурту "НеАнгели" через алкоголь навіть зірвали зйомки кліпу. "Ми грілися, випили з Вікою пляшку абсенту", - згадала Слава.

  • Про припинення діяльності дуету "НеАнгели" стало відомо на початку березня. За 15 років кар'єри гурт випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаешь", "Сережа" та інші.
  • Після розпаду гурту "НеАнгели" Слава Камінська почала сольну кар'єру, і вже встигла представити перший трек. Пісня отримала назву "911".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір