Лайм

Трансгендер Кейтлін Дженнер балотуватиметься на пост губернатора Каліфорнії: у мережі незадоволені

Вона офіційно висунула свою кандидатуру

71-річна Кейтлін Дженнер (батько-трансгендер Кендалл та Кайлі Дженнер, єдинокровних сестер Кім Кардашьян) оголосила, що балотуватиметься на пост губернатора американського штату Каліфорнія.

"Я в грі! За Каліфорнію потрібно боротися", - написала вона у своєму Instagram, зазначивши, що вже подала відповідні документи. Дженнер розкритикувала чинного губернатора Каліфорнії, демократа Гевіна Ньюсома за "надмірно жорсткий локдаун" та "занадто високі податки".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

"Каліфорнія була моїм домом майже 50 років. Я приїхала сюди, тому що знала, що будь-хто, незалежно від його походження або стану в житті, може втілити свої мрії в реальність. Але за останнє десятиліття ми стали свідками того, як сяйво Золотого штату ослабло через однопартійне правління, яке ставить політику вище прогресу і особливі інтереси вище людей. Сакраменто потрібен чесний лідер з ясним баченням", - вважає Дженнер.

Фото: instagram.com/caitlynjenner

У мережі зустріли новину без особливого захоплення. У коментарях люди пишуть, що не голосуватимуть за неї: по-перше, у неї немає досвіду у політиці, а по-друге, вона підтримувала Дональда Трампа.

Кейтлін Дженнер раніше була відома як Брюс Дженнер - олімпійський чемпіон з десятиборства та учасник реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян". У 2015 році він оголосив себе трансгендерною жінкою на ім'я Кейтлін.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми