Лайм

Брюс зробив все, що міг: через 5 років після зміни статі Кейтлін Дженнер задоволена собою

Батько сестер Кайлі і Кендалл Дженнер не шкодує про прийняте рішення

У червні 2015 року олімпійський чемпіон-десятиборець Брюс Дженнер оголосив себе трансгендерною жінкою на ім'я Кейтлін. Перш ніж прийняти рішення про зміну статі, Кейтлін 65 років боролася з гендерною дисфорією. Через 5 років в інтерв'ю People Дженнер розповіла про те, як змінилося її життя після гендерного переходу.

Кейтлін згадала про щасливий момент, коли в липні 2015 року одержала своє нове водійське посвідчення. "Це було так емоційно, - каже 70-річна транс-жінка - Там була я. Кейтлін Марі Дженнер. Але потім я подумала, чи заслуговує Брюс бути викинутим? Він зробив багато хороших речей. Він виховав 10 дітей. Але я не оглядалася назад. Брюс зробив майже все, що міг".

Зміну статі в 65 років Кейтлін вважає чудовою нагодою змінити мислення світу. "51% транс-людей намагаються покінчити життя самогубством. Рівень убивств - кожні два тижні ми втрачаємо одну кольорову транс-жінку", - пояснює вона.

До зміни статі Дженнер була завзятим прихильником Республіканської партії, політичні погляди якої не збігалися з думкою більшості представників спільноти ЛГБТК. Через це транс-жінку не запросили на збір пожертвувань - для іміджу партії вона була занадто спірною.

"На мені були рожеві окуляри. Я думала, що зможу змінити світ. Тепер я знаю, що можу спробувати змінити тільки одну людину за раз, - сказала вона. - Я багато в чому змінила своє мислення. Зараз визначаю себе як економічно консервативну, але соціально прогресивну людину. Нам потрібна рівність для всіх, незалежно від того, хто знаходиться в Білому домі".

Дженнер зізналася, що не дивлячись на складнощі і підвищену увага преси, вона жодного разу не пошкодувала про прийняте рішення. "Коли я прокидаюся вранці, я задоволена собою", - каже вона.

  • Дочка Кейтлін Дженнер, Кайлі, очолила список найбільш високооплачуваних зірок в світі. Це вдалося їй навіть після втрати статусу наймолодшою мільярдерки.
  • Джоан Роулінг пояснила своє ставлення до трансгендерів в чесному есе. Критики менше не стало, адже автор "Гаррі Поттера" висловила непопулярну думку про біологічне поле

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях