Лайм

У 8 випуску шоу "Холостяк" покинула одна учасниця: хто вона

На проекті залишилося 5 дівчат

23 квітня на каналі СТБ вийшов 8 випуск романтичного реаліті "Холостяк-11", за підсумком якого шоу покинула одна учасниця. Михайло Залівако був налаштований відправити додому відразу двох, але одна їх дівчат випросила другий шанс.

Перед церемонією троянд герой шоу та ведучий обговорили поведінку Юлі "Зайки". Міші не подобається, що у дівчини постійно змінюється настрій, і він втомився з ним розбиратися. Григорій Решетник пояснив можливу причину її пригніченого стану - дівчина конфліктує з суперницями, які звинувачують її в легковажності та притворстві.

Юлія Бельченко "Зайка" Фото: instagram.com/julz_seven

Незважаючи на симпатію Холостяк прийняв рішення відпустити Юлю, але під час тета дівчина стала просити вибачення, обніматися та зізнаватися у почуттях. Михайло вирішив дати дівчині другий шанс, хоча троянди для неї спочатку не було.

А ось з дизайнером Танею у Міші хімія так і не виникла. Дівчина дуже проста та легка в спілкуванні, але тільки як друг. "Я розумію, що більше, ніж дружба, між нами не буде", - прокоментував Холостяк своє рішення і провів учасницю. Таким чином, у 8 випуску шоу "Холостяк-11" покинула Тетяна Шевцова.

Тетяна Шевцова Фото: instagram.com/holostyakstb

  • Якщо ви пропустили 7 випуск шоу "Холостяк", theLime розповість, хто покинув проект після перших побачень у Єгипті. Для однієї з дівчат романтична зустріч з Михайлом стала останньою.
  • Раніше учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" Аня Богдан розставила всі крапки над "і" у стосунках з екс-главою Офісу президента Андрієм Богданом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на параді Trooping the Color в Лондоні

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.