Лайм

Як Сергій Лазановський повернувся на "Голос країни" і переміг: історія та кращі виступи хлопця

Він з дитинства мріяв про велику сцену

В 11 сезоні популярного вокального шоу "Голос країни" перемогу здобув 25-річний Сергій Лазановський з Івано-Франківської області. theLime вирішив докладніше розповісти вам про біографію і творчий шлях співака на проекті.

Відзначимо, що Лазановський народився у селі Попельники. Любов до музики йому прищепила мама, і його мрією завжди було заспівати з нею на великій сцені.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Коли прийшов час задуматися про вибір професії, юнак спочатку хотів стати фармацевтом, проте потім обрав творчу професію. Він вступив до Інституту мистецтва, на кафедру сценічної майстерності.

Родичі Лазановского спочатку не схвалили цей крок і навіть відмовляли його, проте коли Сергій почав заробляти перші гроші, виступаючи на весіллях, будучи студентом, підтримали його.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Після випуску Сергію відразу запропонували ставку в театрі Марії Заньковецької у Львові, але він відмовився, так як любив Івано-Франківськ та хотів будувати кар'єру саме тут.

Потім талановитий молодий чоловік став працювати в Івано-Франківському драматичному театрі. Паралельно був телеведучим - проводив ранкові ефіри на UA: Карпати, викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила, а також у продюсерському класі Starteam. Також Сергій Лазановський час від часу проводив свята.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Але ще з дитинства він мріяв про велику сцену. Тому він почав професійно займатися вокалом, записав відео на пісню "Мамина коса", яке користувалося величезною популярністю в мережі.

Про проект "Голос країни" Лазановскій замислювався вже давно - ще з другого сезону шоу. Як зазначив співак в одному з інтерв'ю, він хотів потрапити до команди Тіни Кароль, так як її репертуар йому дуже близький.

На сліпих прослуховуваннях він виконав пісню You Are The Reason співака Calum Scott, розгорнувши до себе двох зіркових тренерів - Олега Винника і Надю Дорофєєву. Так як це був останній день сліпих прослуховувань, і в команді Тіни Кароль вже не було місць, Лазановський вирішив працювати з Дорофеєвою, яка першою повернулася до нього.

Однак на етапі "нокаутів" він покинув шоу - тоді Дорофєєва віддала перевагу іншій своїй підопічній - Ірині Евралідзе. Але глядачі повернули його в прямі ефіри шляхом голосування.

За місце в суперфіналі Сергій Лазановскій боровся з Іллею Ніколаєнко. Спільним виступом з Сергієм Бабкіним хлопцеві вдалося підкорити не тільки Надю Дорофєєву, а й глядачів.

Потім талановитий хлопець пройшов до суперфіналу, в якому і здобув перемогу.

  • Раніше ми розповіли, хто став переможцем першого сезону шоу "Маска", і хто ховався під костюмом тріумфатора.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті