Лайм

На шоу "Голос країни-11" обрали переможця: хто підкорив глядачів у суперфіналі

Переможцями 11 сезону стали Надя Дорофєєва та її підопічний Сергій Лазановський

Увечері 25 квітня на каналі "1+1" відбувся суперфінал вокального шоу "Голос країни-11", заключний етап сезону, в якому за перемогу змагалися четверо учасників. За підсумками глядацького голосування переможцем 11 сезону став Сергій Лазановський, підопічний Наді Дорофєєвої.

Сергій Лазановскій Фото: Instagram / @goloskrainy_official

Незабаром, як і обіцяли організатори вокального шоу, українці зможуть побачити Сергія Лазановського серед учасників фестивалю Atlas Weekend. Як Сергій виступав у суперфіналі "Голосу країни-11", дивимося далі на сторінці.

Суперфінал "Голосу країни" проходив у три вже звичних етапи - в першому фіналісти виконали нову пісню (по його завершенню шоу покинув Сергій Нейчев, підопічний Олега Винника), далі спільну пісню з тренером (глядачі попрощалися з Тьомою Паучеком), а наостанок - свою першу пісню, з якою учасники прийшли на сліпі прослуховування.

Перемігши, Сергій Лазановскій вирішив виконати на сцені гімн України. "Дякую, що полюбили мене, мою душу. Переможна пісня мала була бути "Люди" гурту "Бумбокс", але я вважаю, що правильно було б зараз виконати гімн України", - зазначив він.

Що ми знаємо про Сергія Лазановського

Раніше Сергій Лазановскій був актором Івано-Франківського драматичного театру. З недавнього часу хлопець розвивається як вокаліст, записує відео свого співу та активно ділиться ними у соцмережах.

Сергій Лазановскій і Надя Дорофєєва Фото: Instagram / @goloskrainy_official

Саме один з таких роликів - спільне відео з мамою під назвою "Мамина коса" - привело Сергія на шоу "Голос країни". Що цікаво, учасник покинув проект на етапі "нокаутів", але глядачі повернули його до прямих ефірів шляхом голосування. Як бачимо, не дарма.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа