Лайм

Переможець шоу "Голос країни-11" показав стан будинку, в якому виграв квартиру

На фіналі хлопець отримав ключі від нової квартири у Києві

В якості головного призу за перемогу у 11 сезоні шоу "Голос країни" Сергій Лазановский отримав квартиру в одному зі столичних житлових кварталів. Але, схоже, переїхати до Києва з Івано-Франківської області хлопець зможе ще не скоро - будинок знаходиться на стадії будівництва.

Переможець проекту опублікував в "сторіз" фотографію багатоповерхівки, у якій немає ще навіть вікон. "Квартирка", - коротко підписав публікацію артист.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Після перемоги в шоу "Голос країни-11" Сергій відправився у своє рідне село Попельники, де його зустріли як справжню зірку. Наразі Лазановский щосили роздає автографи та чекає в гості свою наставницю Надю Дорофєєву. На етапі "сліпих прослуховувань" співачка пообіцяла приїхати до учасника додому, якщо він вибере її команду.

"Актуальне питання "Чи приїде Надя в Попельники? "Відповідь - Так! Слідкуйте за розповідями і дізнаєтеся все першими", - написав Сергій в Instagram.

Сергій Лазановский та Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

25-річний самородок з простої сім'ї прийшов на "Голос країни" з піснею You Are The Reason співака Calum Scott, і розвернув до себе крісло Наді Дорофєєвої та Олега Винника. Судді були в захваті від чуттєвого і ніжного виконання, і влаштували справжню боротьбу за хлопця. Сергій сказав, що приїхав до Тіни Кароль, але оскільки співачка вже зібрала свою команду, своїм наставником вибрав Дорофєєву.

Лазановскій дуже полюбився глядачам, і вони повернули його в шоу після того, як на етапі "нокаутів" Надя Дорофєєва віддала перевагу іншій своїй підопічній - Ірині Евралідзе. У суперфіналі за Сергія проголосувала більшість людей, і це дозволило йому стати переможцем.

Крім квартири в Києві переможець "Голосу країни-11" отримав можливість виступити на музичному фестивалі Atlas Weekend.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші