Лайм

Батько Брітні Спірс звинуватив її матір в експлуатації співачки

Сім'я поп-зірки залучена в судові тяжби у справі про її опіку

У Лос-Анджелесі триває судова битва за опіку над Брітні Спірс, і в неї залучена вся родина 39-річної співачки. Тепер адвокати батька зірки Джеймі Спірса звинуватили її матір Лінн у "використанні болю і травм дочки в особистих цілях", пише Page Six.

Брітні Спірс з батьками в 2001 році. Фото: Getty Images

Днями Лінн Спірс заявила, що її колишній чоловік витратив занадто багато грошей Брітні на своїх адвокатів. Судові витрати склали 890 тис. доларів, і мати співачки зажадала повернути частину цієї суми. У відповідь Джеймі заявив, що Лінн Спірс діє в корисливих інтересах.

У судових документах стверджується, що Лінн Спірс "експлуатувала життя своєї дочки, її біль і травми заради особистої вигоди", опублікувавши книгу про Брітні. Команда Джеймі Спірса посилається на мемуари 2008 року "Крізь бурю", в яких ішлося про те, що співачка втратила цноту в 14 років і незабаром після цього вперше спробувала кокаїн. Також стверджується, що її мати до недавнього часу не брала участі в опікунстві, а тепер заперечує проти гонорарів, пов'язаних з питаннями, в яких нічого не розуміє.

Джеймі Спірс контролював статки і життя Брітні з 2008 року після її психічного зриву. У 2019-му коли він пішов у відставку через проблеми зі здоров'ям. Ліцензований фідуціар Джоді Монтгомері тимчасово замінила Джеймі, і з тих пір зірка просить, щоб батька назавжди усунули з цієї посади. 23 червня 2021 року Брітні Спірс виступить у суді, який визначить статус її опіки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Боронячи Україну від російських окупантів, загинув український кінорежисер Костянтин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Репяхова відзначили 4 річницю весілля - обраниця артиста влаштувала йому романтичний сюрприз

При кожній зручній нагоді: як Заворотнюк принижувала Маріуполь у серіалі "Моя прекрасная няня"

Російська акторкаа Анастасія Заворотнюк, яка померла від раку, висміювала українців і Маріуполь у серіалі "Моя прекрасна няня"