Лайм

Біллі Айліш випустила кліп до пісні Your Power з нового альбому - здається, її образ блондинки не такий вже й поганий

Новий альбом співачки Happier than ever вийде вже цього літа

Біллі Айлиш випустила обіцяний кліп до свіжої пісні Your Power з нового альбому Happier than ever, який вийде 30 липня. У кадрі співачка з'явилася в своєму новому образі блондинки, який раніше шанувальники не оцінили.

"Це одна з моїх улюблених пісень серед написаних, - розповіла співачка в Instagram. - Я відчуваю себе дуже вразливою, публікуючи її, тому що вона дуже особиста. Йдеться про безліч різних ситуацій, які ми всі або спостерігали, або переживали. Сподіваюся, вона може надихати на зміни. І не зловживайте своїми силами".

Кліп Your Power за одну лише ніч зібрав в YouTube понад 9 млн переглядів, а також 1,5 млн лайків. У коментарях слухачі обговорюють не тільки пісню, а й зовнішність Біллі Айліш, яка "на відео вже не здається їм такою невдалою".

Обкладинка альбому Happier than ever Фото: Instagram / @billieeilish

"І все ж вона красуня", "Цей колір їй дуже личить", "На фото новий стиль Біллі здався мені дуже невдалим, тут же вона дуже хороша. Як багато вирішує ракурс", - вказали в коментарях.

  • У березні цього року Біллі Айліш отримала дві премії "Греммі" - за кращий запис року та кращу пісню, написану для візуальних медіа. Перемогу їй принесли композиція Everything I wanted і саундтрек до нової "бондіані" No time to die.
  • Раніше на YouTube з'явився нескінченний кліп з каверами на хіт Біллі Айлиш Bad Guy. Тепер слухати пісню можна буквально вічно - 1,46 x 10100 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil