Лайм

Житель Росії потрапив до в'язниці за репост кліпу Rammstein: гітарист Ріхард Круспе відреагував на вирок

Підсудний проведе понад два роки в колонії

Гітарист Rammstein Ріхард Круспе відреагував на інцидент у Росії - 29 квітня суд Архангельська засудив місцевого жителя Андрія Боровікова до двох з половиною років колонії. Як пише "Медіазона", чоловіка визнали винним у поширенні порнографії, пославшись на те, що в 2014 році Боровіков зберіг в особистих відеозаписах соцмережі "ВКонтакте" кліп Pussy німецького гурту Rammstein.

Кримінальну справу на Боровікова, активіста і колишнього координатора архангельського штабу опозиціонера Олексія Навального, завели ще восени 2020 року. Кліп Rammstein передали на експертизу, яка визнала, що в ньому містяться порнографічні сцени. Цю історію гітарист гурту назвав в Instagram "шокуючою".

"Я дізнався про справу Андрія Боровікова. Згідно з інформацією в ЗМІ, позов проти нього подали через репост кліпу Pussy в російській соцмережі. Мені дуже шкода, що Андрій Боровіков засуджений за це до тюремного терміну. Суворість вироку шокує, - написав Круспе. - Гурт Rammstein завжди відстоював принцип свободи творчості як невід'ємне право людини".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення RZK (@richard_von_rammstein)

Кліп Rammstein до пісні Pussy з альбому Liebe Ist Für Alle Da вийшов у 2009 році, і в деяких країнах був розкритикований та навіть заборонений до ротації через присутність сцен еротичного характеру. Текст пісні написаний від імені одержимого сексом німця, який "не може потрахатися" на батьківщині та їде до іншої країни заради сексу без зобов'язань. У кліпі учасники Rammstein відіграють стереотипні чоловічі ролі з порнофільмів.

  • Раніше фронтмен Rammstein Тілль Ліндеманн поділився новим фото з Чорнобильської зони відчуження, до якої вирушив на екскурсію вже на наступного дня після концерту свого сольного проекту Lindemann у Києві.
  • Після виходу скандального відео Till The End уважні фани помітили у Тілля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття