Лайм

Пенсіонер пройшов майстер-клас у перукаря, щоб допомогти літній дружині завивати волосся

Турбота люблячого чоловіка зворушила соцмережі

З віком людям стає складніше робити звичні речі, і їм може знадобитися допомога в догляді за собою. Одна мешканка Канади виявила, що більше не може завивати волосся, хоча робила це все життя. Її чоловік помітив, що вона часто обпікається і засмучується через неохайну зачіску, тому вирішив попросити поради у професіонала.

Фото: facebook.com/hairdesignbybritney

Власниця салону краси в місті Альберта розповіла, як "милий джентльмен" прийшов до них, щоб навчитися завивати дружині волосся. "Для нас було честю вчити його, - написала команда перукарні у Facebook. - Ми навчили його робити об'ємні кучері на короткому волоссі, розповіли, як захистити її шкіру від опіків і навіть навчили наносити туш для вій".

Фото: facebook.com/hairdesignbybritney

Публікація і фото, на яких пенсіонер навчається мистецтву перукаря, зворушили соцмережі. Пост зібрав понад 139 тисяч лайків і 25 тисяч коментарів, в яких люди захоплюються турботою люблячого чоловіка.

Фото: facebook.com/hairdesignbybritney

"Коли ви дійсно щиро любите свою дружину, ви зробите все, щоб її життя стало трохи легшим і щасливішим", - пишуть користувачі мережі. - "Справжня любов існує!"

  • Фотограф із Лондона Суджату Сетія робить унікальні фото літніх пар. Нещодавно дівчина зняла подружжя, які разом вже більше 70 років. Дивлячись на ці теплі і душевні знімки, починаєш вірити у вічну любов.
  • Найстарша подружня пара в світі поділилася секретом сімейного щастя - вони разом 79 років. Щасливий шлюб довгожителі побудували на взаємній повазі і емоційної зрілості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024