Лайм

З "Холостяка" пішла учасниця, яку називали переможницею - у мережі рішення героя вважають помилкою

Михайлу це рішення далося непросто

30 квітня на каналі СТБ вийшов 9 випуск шоу "Холостяк-11", за підсумком якого проект покинула Юля "Зайка". Для глядачів рішення Михайла Залівако стало несподіванкою, адже з перших ефірів було видно, що між ними виник особливий зв'язок.

Героя збентежило те, що у дівчини постійно змінюється настрій, її слова і дії розходяться і що вона не може висловити своїх почуттів. Михайло зізнався, що йому дуже боляче відпускати Юлю, адже вона йому небайдужа.

Юлія та Михайло на церемонії троянд Фото: instagram.com/holostyakstb

"У мене є почуття, які не проходять за день. Але кохання - це шлях двох. Я злюся на себе, тому що мені здається, що я помилився. І те, що ти говориш, не відповідає тому, що ти робиш. І мені боляче, тому що сьогодні я тебе відпускаю", - сказав Холостяк на церемонії троянд.

Дівчина у відповідь промовчала, але вже по дорозі додому зізналася у своїх почуттях до Михайла. Про своє кохання до Холостяка Юля написала і в пості.

"Ти відпускаєш мене. Спостерігаю біль у твоїх очах. Задихаюсь. Намагаюся схопити ротом повітря, але це неможливо. Усередині порожнеча. Я кохаю тебе... просто знай це", - написала дівчина в Instagram.

Юлія "Зайка" Бельченко Фото: instagram.com/julz_seven

Шанувальники шоу залишилися розчаровані рішенням Холостяка, адже Юлю вже називали переможницею. Глядачі вважають, що Михайло Заліавко зробив помилку, відправивши "Зайку" додому.

"Було видно, що Міша сам мало не заплакав, коли її відпустив. Це була помилка, адже до неї у нього були найбільші почуття", "Я ридаю, це найжахливіше що могло статися, я не буду дивитися більше холостяка, я розчарувалася", "Немає сенсу дивитися далі", - пишуть у коментарях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)