Лайм

Біллі Айліш у корсеті та панчохах знялася для обкладинки Vogue - тепер шанувальники знають, як виглядає її особисте тату

Співачка вперше зважилася на фотосесію в подібному стилі

Нова зачіска Біллі Айліш у стилі Ірини Аллегрової була не тільки приводом потизерити новий альбом: у такому образі 19-річна співачка знялася в ефектній фотосесії для журналу Vogue. Виконавиця, яка зазвичай з'являється на публіці виключно в одязі оверсайз, вперше одягла корсет і панчохи.

"Мені подобаються ці фотографії і мені сподобалося брати участь у цій фотосесії, - написала Айліш до серії постів в Instagram. - Роби що хочеш і коли хочеш. До біса все інше".

Фото: Instagram / @billieeilish

До слова, також вперше співачка засвітила приватне тату на правому стегні, яке так давно мріяли розгледіти її шанувальники. Тож не дивно, що лише за першу годину після публікації знімки зібрали понад 6 млн лайків. Зараз під кожним фото їх понад 10 млн.

Фото: Instagram / @billieeilish

Фото: Instagram / @billieeilish

Фото: Instagram / @billieeilish

  • 30 липня Біллі Айліш презентує свій другий сольний альбом Happier Than Ever. Незабаром після анонсу співачка випустила перший сингл та кліп під назвою Your Power. Ролик допоміг шанувальникам поглянути на образ Айліш-блондинки інакше.
  • Дивіться також на theLime нескінченний кліп з каверами на хіт Біллі Айлиш Bad Guy. Тепер слухати пісню можна буквально вічно - 1,46 x 10100 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil