Лайм

Букінгемський палац привітав принца Арчі з днем народження архівним фото

Сьогодні синові принца Гаррі та Меган Маркл виповнюється 2 роки

6 травня первісток принца Гаррі та Меган Маркл відзначає день народження - принцу Арчі виповнюється 2 роки. З цієї нагоди в офіційному акаунті королеви з'явилося традиційне привітання.

"Вітаємо Арчі Маунтбеттен-Віндзор з другим днем народження", - сказано в Instagram Бугінгемского палацу. Публікація супроводжується архівними фото, зробленим відразу після народження королівського спадкоємця.

Меган Маркл та принц Гаррі з сином Арчі Фото: instagram.com/theroyalfamily

Перші знімки дитини були зроблені у родовому замку правителів Британії. У кадрі гордий батько Гаррі тримає Арчі на руках, а поруч посміхається новоспечена мама Меган.

Свій другий день народження Арчі відзначить у сонячній Каліфорнії, куди його батьки переїхали у червні 2020 року. У зв'язку з пандемією пишна вечірка йому не світить, як і присутність британських родичів.

Принц Арчі з мамою й татом Фото: Getty Images

  • Нещодавно папараці помітили на вулиці Меган Маркл з Арчі на руках, і це один з рідкісних кадрів дружини принца Гаррі у США та перша публічна поява після оголошення вагітності.
  • Меган Маркл та принц Гаррі готуються стати батьками вдруге. Про вагітність королівська пара оголосила через 8 місяців після викидня, який трапився у 39-річної герцогині Сассекської.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації