Лайм

Вагітну Меган Маркл та її сина Арчі помітили у Лос-Анджелесі: як зараз виглядає герцогиня

Дружина принца Гаррі тримала первістка на руках

Папарацці помітили на вулиці Меган Маркл, і це один з рідкісних кадрів дружини принца Гаррі у Каліфорнії та перша публічна поява після оголошення вагітності.

На знімках, опублікованих виданням Page Six, 39-річна герцогиня тримає на руках сина Арчі, якому в травні виповниться два роки. Дружина молодшого онука Єлизавети II була одягнена у сині джинси для майбутніх мам, які облягають в області живота, чорну футболку та вітровку кольору хаккі.

Меган Маркл з сином Арчі Фото: BACKGRID

Повсякденний образ Меган був доповнений нюдовимі капцями на плоскій підошві та гострим носком і чорною захисною маскою для обличчя. На руці герцогині висів дитячий ланч-бокс з принтом.

Дружина принца Гаррі з їхнім первісткомФото: BACKGRID

Фотографи піймали Маркл наступного дня після повернення принца Гаррі у США з Британії. До Лондону герцог Сассекський літав на похорон свого дідуся принца Філіпа. Онук Єлизавети II вирішив не залишатися на ювілеї у королеви, а поспішив до своєї вагітної дружини та маленького сина.

  • Через вагітність Меган Маркл не змогла бути присутньою на похоронах герцога Единбурзького, але вона підтримала королеву по відеозв'язку. Дружина принца Гаррі зв'язалася з Єлизаветою II перед траурною церемонією, щоб висловити свої співчуття.
  • Меган та Гаррі оголосили про вагітність через 8 місяців після викидня, який трапився у 39-річної Маркл у липні. Вони поділилися милою чорно-білою фотографією, на якій босоногий принц з любов'ю дивиться на дружину, а вона акуратно притримує кругленький живіт.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації