Лайм

"Холостяк" Михайло Залівако відповів на запитання дописувачів та зізнався, що зустрів своє кохання

У коментарях вже назвали можливу переможницю

Герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Залівако поспілкувався з дописувачами в Instagram та розкрив деякі деталі свого особистого життя. Під час бесіди бізнесмен зізнався, що зустрів своє кохання і що він зараз дуже щасливий.

Днями Михайло опублікував пост, в якому запропонував фоловерам поставити йому кілька запитань у коментарях. Більшість тем стосувалися проекту та його остаточного вибору. Нетерплячі шанувальники шоу не можуть дочекатися фінального епізоду, тому сподіваються, що Залівако проллє світло на його стосунки з переможницею.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Михайло Залівако (@kanyeeebear)

Коли одна з дописувачок поцікавилася у Холостяка, чи закоханий він зараз, Міша відповів: "Люблю". Залівако також зізнався, що він не шкодує про свій вибір на проекті і що зараз відчуває себе щасливим.

Фото: instagram.com/kanyeeebear

З його відповідей можна зробити висновок, що він залишився разом з переможницею "Холостяка". Але точно стане відомо через кілька тижнів. А поки цієї п'ятницї Михайло буде знайомиться з батьками учасниць, яки залишилися: Розалі, Ані, Джесіки та Даші.

Фото: instagram.com/kanyeeebear

Фоловери також стали обговорювати, кого він міг вибрати у фіналі і зійшлися на думці, що Анну Богдан, колишню дружину екс-глави Офісу президента Андрія Богдана. Кажуть, що нібито торішній Холостяк Макс Михайлюк "злив" переможницю.

Фото: instagram.com/kanyeeebear

Михайло Залівако та Анна Богдан Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на дні народженні Чарльза III

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий Слава Дьомін пояснив, чому брав інтерв'ю у таких неоднозначних персонажів як Спартак Суббота та Анна Алхім. Він розповів про свою позицію.