Лайм

Хто покинув шоу "Холостяк" після знайомства з батьками дівчат

На проекті залишилося всього три учасниці

7 травня на каналі СТБ вийшов десятий випуск шоу "Холостяк-11". На цьому тижні Михайло Залівако познайомився з рідними дівчат, а в кінці випуску був змушений попрощатися з однією з учасниць. Кого герой відпустив за кілька кроків до фіналу - читайте в матеріалі theLime.

Розалі, Даша, Аня та Джессіка запросили Мішу в міста, в яких вони виросли. Знайомство з сім'єю останньої відбулося в Мукачево. Під час бесіди з батьками дівчини стало зрозуміло, що Джессіка ображається на них, адже її вихованням займалися бабуся та дідусь, поки мама з татом були на заробітках.

Побачення з Джесікою Фото: instagram.com/holostyakstb

Міша побачив, що батьки Джесіки відчувають свою провину та тягнуться до дочки, але вона близько до себе їх не підпускає. Ображається дівчина і на свого колишнього хлопця, який її обманював та зраджував. Тому і з Холостяком вона дотримується дистанції і не може йому повністю розкритися.

Залівако зазначив, що минуле учасниці не дає розвиватися її сьогоденню та майбутньому, тому вирішив її відпустити. "У наших стосунках були претензії, ревнощі. Напевно, надломили минулі стосунки. Вона не може до кінця розкритися. Вона мені подобалася, але сподіваюся, що вона в майбутньому зможе відпустити всі образи", - прокоментував своє рішення Холостяк.

Джессіка покинула проект у 10 випуску Фото: instagram.com/holostyakstb

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля