Лайм

Netflix показав трейлер продовження серіалу "Люпен" - 1 сезон подивилися понад 70 млн глядачів

Чекаємо на нові пригоди невловимого Ассана Діопа вже 11 червня

Стрімінговий сервіс Netflix тизерить продовження серіалу "Люпен", який став першим французьким продуктом, який потрапив у десятку найбільш популярних - до квітня цього року 1 сезон подивилися з 76 млн акаунтів у всьому світі.

Netflix не тільки опублікував у YouTube свіжий трейлер, а й оголосив дату прем'єри - нові пригоди невловимого Ассана Діопа почнуться вже 11 червня. "Ассан хотів будь-що-будь помститися родині Пеллегріні, і ця одержимість зруйнувала його родину, - йдеться в описі. - Тепер він у безвихідному становищі, і йому потрібен план "Б", нехай навіть дуже ризикований".

1 сезон серіалу "Люпен" вийшов на сервісі 8 січня і встановив рекорд за переглядами вже через 28 днів. Його сюжет заснований на романах французького письменника Моріса Леблана про невловимого грабіжника-джентльмена Арсена Люпена. Пригоди головного героя, Ассана Діопа, відбуваються в сучасному Парижі.

Фото: Netflix

  • Днем раніше кінокомпанія Sony Pictures презентувала перший трейлер блокбастера "Веном 2: Карнаж" з Томом Гарді та Вуді Гаррельсоном у головних ролях. В Україні нова сага Marvel вийде вже 16 вересня.
  • Мульт 90-х "Невгамовні" повертається на екрани, але люди не в захваті - тільки погляньте на нових Анжеліку та Чакі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір