Лайм

Як пройшла друга репетиція "Євробачення-2021" без солістки Go_A - Катерину Павленко замінила співачка з Нідерландів

Українська вокалістка пропустила репетицію через погане самопочуття

У Роттердамі вже проходять другі репетиції "Євробачення-2021", але для України новий вихід на сцену пройшов не зовсім так, як планувалося. Катерині Павленко, солістці гурту Go_A, стало зле, тому в якості запобіжного заходу довелося запросити іншу співачку.

Замінила українську вокалістку на репетиції нідерландська співачка Emmie. Відео виступу колективу з іншого виконавицею опублікували на каналі Eurovision Song Contest в YouTube.

У своєму останньому пості в Instagram Go_A подякували Emmie та повідомили, що Катерина вже чекає наступної репетиції.

"Пройшла друга репетиція, на цей раз з нідерландської вокалісткою. Дякуємо Emmie. Наразі Катя відпочиває і з нетерпінням чекає наступної репетиції. Ми отримуємо безліч приємних повідомлень з різних куточків світу! Дякуюємо за підтримку та розуміння", - написали учасники колективу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Go_A (@go_a_band)

Нагадаємо, Катерині Павленко стало зле у середу, 12 травня. Згідно з протоколом, представниця України здала тест на Covid-19 і тепер чекає результатів. В якості запобіжного заходу солістка Go_A пропустила другу репетицію "Євробачення-2021" та прес-конференцію.

  • Перша репетиція Go_A на сцені місцевої арени Ahoy відбулася минулими віхідними та істотно змінила прогнози букмекерів - Україна піднялася з 19-го місця на 9-е та тримається в десятці досі.
  • Прогнози змінюються з кожним днем, але учасниці з Франції та Мальти незмінно залишаються фаворитками. Що відомо про артисток і з якими піснями вони представлять на конкурсі свої країни - читайте в матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту