Лайм

Солістка Go_A отримала результат тесту на Covid-19 - схоже, її реакцію чули всі сусіди у готелі

Катерина Павленко та гурт Go_A продовжать готуватися до конкурсу

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко отримала негативний тест на Covid-19 і продовжить підготовку до виступу на "Євробаченні". 12 травня дівчині стало зле перед черговою репетицією у Роттердамі і вона не змогла вийти на сцену, через що в мережі одразу ж заговори про загрозу дискваліфікації у разі захворювання представниці України ковідом.

Про отримання негативного тесту Павленко повідомила в "сторіз" на особистій сторінці в Instagram, а також на офіційній сторінці гурту. Дівчина записала коротке відео, на якому не стримує радості і стрибає на ліжку під конкурсну пісню Go_A.

Фото: Instagram / @monokatee

А тим часом Україна продовжує підніматися в рейтингах букмекерів. Незважаючи на те, що на другий репетиції Катерину Павленко замінила місцева вокалістка з Нідерландів, Go_A та їхня конкурсна пісня SHUM піднялися з 9-ої позиції на 8-му в першій десятці.

Перший півфінал "Євробачення-2021" стартує вже 18 травня, представники України виступлять у ньому під номером 15.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться у заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс проходитиме з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять тільки 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва