Лайм

Україна продовжує підніматися в рейтингах букмекерів "Євробачення": які ставки за п'ять днів до конкурсу

Гурт Go_A виступить з піснею SHUM вже 18 травня

Чергова репетиція виступу в Роттердамі знову підняла представників України на "Євробаченні-2021" в прогнозах букмекерів.

12 травня гурт Go_A був змушений запросити місцеву співачку на заміну Катерині Павленко - солістці стало зле незадовго до виходу на сцену, і зараз вона чекає результатів тесту на Covid-19. Незважаючи на труднощі, репетиція пройшла успішно, після чого пісня SHUM піднялася на сходинку вище і 13 травня займає вже 8-е місце в першій десятці.

Фото: eurovisionworld.com

Знову помінялися місцями фаворитки букмекерських прогнозів - представниця Франції Барбара Праві поступилася першою позицією в рейтингу мальтійській співачці Destiny.

Першу десятку покинула представниця Швеції, співачка Tusse. За п'ять днів до старту конкурсу в трійку лідерів за прогнозами букмекерів входять Мальта, Франція та Швейцарія, п'ятірку закривають Італія та Ісландія, десятку - Болгарія, Кіпр, Україна, Литва і тепер Греція.

Перший півфінал "Євробачення-2021" стартує вже 18 травня, представники України виступлять у ньому під номером 15.

  • Перша репетиція Go_A на сцені місцевої арени Ahoy відбулася минулими вихідними та істотно змінила прогнози букмекерів - Україна вперше опинилася в десятці, до того ж піднялася з 19-го місця на 9-те.
  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться у заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс проходитиме з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять тільки 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого