Лайм

Банда кабанів оточила жінку біля супермаркету і вкрала її покупки: відео

Нахабам вистачило всього 20 секунд, щоб відібрати сумку з ласощами

Стадо кабанів пограбувало жінку, яка вийшла з супермаркету недалеко від Риму. Момент потрапив на відео, і користувачі мережі здивувалися, наскільки розумними і наполегливими виявилися ці дикі тварини.

Банда загнала жительку села Ле Руг у куток на парковці, змусивши її кинути сумку з покупками. Спроби відлякати чотирьох дорослих і двох маленьких кабанів не увінчалися успіхом, і жінці довелося безпорадно спостерігати, як її харчами ласує нахабне сімейство. Малюки почали жувати вміст сумки прямо на стоянці, тоді як кабани постарше втекли з награбованим.

Останніми роками італійські фермери висловлюють невдоволення через диких кабанів, які псують їхні угіддя і призводять до аварій на дорогах. The Guardian пише, що через кабанів в Італії відбувається в середньому 10 тисяч ДТП на рік. За оцінками, їх популяція в країні досягає 2 млн, а полювання на кабанів дозволене. М'ясо кабана - один з основних продуктів тосканської і умбрійскої кухні.

  • В Ботсвані знайшли справжніх Тимона і Пумбу. Без жартів, мангуст постійно катається на спині приятеля. Ця парочка нерозлучна, як і їхні мультяшні двійники.
  • Кіт врятувався від пожежі, вистрибнувши з п'ятого поверху. Його дивовижний стрибок змусив глядачів ойкнути. На щастя, спритна тварина не постраждала і дуже швидко прийшла до тями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі