Лайм

Мій клопіт та мої витрати: Олена Зеленська відповіла на хейт через дорогий одяг

Кошти, витрачені на її гардероб, - це її особисті кошти

Олену Зеленську часто критикують через образи, і ця тема для неї дуже болюча. Кажуть, щоб добре виглядати на публіці, перша леді користується державними коштами. Але дружина президента стверджує, що це не так.

"У все, що я одягнена, це тільки мій клопіт та мої витрати, - сказала дружина Володимира Зеленського в інтерв'ю "VIP з Наталією Мосейчук". - Як я виглядаю, можна критикувати. Я розумію, що іноді допускаюсь помилок. Але це тільки мій вибір, і я за це відповідальна".

Олена Зеленська Фото: instagram.com/olenazelenska_official

До того як стати першою леді, у Зеленської не було необхідності так ретельно підбирати гардероб. Сьогодні в її шафі можна побачити більше ділових образів, ніж повсякденних.

"Зараз мені потрібно якось змінити вектор, тому що раніше я могла дозволити собі по-іншому виглядати. Зараз є критерії, яким я маю відповідати. У мене не було потреби вдягати ділові костюми щодня. Я могла ходити в джинсах. У мене творчий колектив", - поділилася дружина гаранта.

Перша леді України Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У виборі образів Олені допомагає консультант, який дає поради й її чоловікові. "У нас із Володимиром одна стилістка на двох, тому що немає такого в Офісі президента, де будуть люди, котрі працюють тільки на мене", - зізналася Зеленська.

Олена і Володимир Зеленський Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також