Лайм

Хто покинув шоу "Холостяк" за крок до фіналу: фото дівчини

Одна з учасниць не отримала троянду

14 травня на каналі СТБ вийшов 11 випуск шоу "Холостяк-11". У новому епізоді учасниці познайомилися з батьками головного героя, після чого їх чекала остання церемонія троянд. Хто покинув проект за крок до фіналу - читайте далі в матеріалі.

Михайло познайомив Аню та Розалі з мамою і своїми друзями, а Даші пощастило поспілкуватися ще й з татом. І якщо з батьком Холостяка спілкування було легким, то з мамою спільну мову знайти не вдалося. Жінка помітила, що у її сина більше почуттів до Даші, ніж у неї.

Знайомство Даші з мамою Михайла Фото: instagram.com/holostyakstb

"Мені здалося, що ти проявляєш до неї більше уваги. Може, вона не вміє висловлювати свої почуття. Я кілька разів запитувала про тебе, вона не могла висловити свою думку", - сказала Лариса Іллівна.

На церемонії троянд Міша покликав Дашу останньою. Холостяк зізнався, що хотів поділитися з нею найпотаємнішим, тому познайомив її з двома батьками. Але учасниця закрилася і не змогла висловити своїх емоцій. Михайло додав, що Даша йому стала дуже дорога, але він не може бути з тією, яка всього боїться, та опустив її додому.

Даша покинула "Холостяк" в 11 випуску Фото: instagram.com/holostyakstb

"Все хороше колись закінчується, ось і нашій історії настав кінець, - написала Даша в Instagram після уходу з проекту. - Я дякую за цей досвід, за цю історію. За людей, що я зустріла на проекті, і тих, хто був пока камерами, за людей яких знайшла після".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Холостяк 11 (@stavnicha_dasha)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як російська культура пролізає в "європейські щілини"

Російська прима-балерина Світлана Захарова таки виступить у Словенії на Люблянському фестивалі

Ілона Гвоздьова після мамопластики похвалилася фото в бікіні і згадала дитинство в рідному Криму

Українська танцівниця та педагог-хореограф Ілона Гвоздьова продемонструвала підтягнуте тіло та результат мамопластики у відкритому бікіні

Продовжуєте зросійщувати суспільство: Гайтану захейтили за російську мову в соцмережах

Українська співачка Гайтана нарвалася на критику в мережі через спілкування російською