Лайм

Учасниця "Холостяка" розповіла, як проходила підготовка до зйомок у неї вдома та що залишилося за кадром

Глядачі бачать не все, що знімають

Учасниці шоу "Холостяк-11" продовжують розповідати про закулісся проекту та показувати кадри, які не ввійшли до ефіру. Анна Богдан розкрила подробиці зйомок десятого епізоду, коли відбулося знайомство героя з батьками дівчат.

Аня написала в Instagram пост, в якому описала, як все відбувалося насправді, щоб глядачі розуміли, що не все, що знімають показуют по телебаченню. Дівчина зізналася, що вона підготувала для Михайла цілу програму, яку у випуску вирізали.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

"В ефірі було так: я забрала Мишу, ми приготували вечерю під керівництвом Євгена та потім знайомилися з моїми рідними. А по-факту, було все набагато активніше, просто багато чого не входить в ефір", - зізналася Аня.

За словами дівчини, спочатку вони з Михайлом прогулялися в одному з парків Києва, а потім вирушили у підземелля, де їх чекав спуск у Микільську дренажну систему, довжиною майже в 3 км. Після цього Аня показала герою місце, де вона працює, але познайомити з колегами не вдалося - потрібно було їхати додому, де їх з майстер-класом чекав Євген Клопотенко.

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Скажу чесно, ми спілкувалися більше, ніж готували. Євген все так швидко робив, що за ним не встигнути. Ми тільки допомагали, - поділилася вона. - Незабаром, прийшли мої найдорожчі - мама, брат та двоюрідна сестра".

У наступному пості Богдан розповіла, як проходила підготовка до зйомок. Як зізналася Аня, що все, що відбувається нагадувало їй казку "Рукавичка", адже у квартирі потрібно було розмістити всю знімальну групу та необхідну техніку.

"Насправді, диванчик на якому ми сиділи, розміщено до 6 камер, з великою кількістю різної підсвідки, прожекторів та ще купою всяких штуковин. І це все для красивої і чіткої картинки для глядача. Тому, іноді, якщо в кімнаті неможливо розмістити необхідну техніку, то зйомка проводиться в іншому місці. З цих же причин, є обмеження по кількості гостей. З нами в кадрі повинен був бути присутнім ще один чоловік, але з перерахованих вище причин, неможливо було знаходитися на знімальному майданчику відразу такій великої кількості людей. Він залишився за кадром", - зізналася учасниця.

Фото: instagram.com/stbua

Аня також розповіла, що разом зі знімальною командою приїжджає і дизайнер, яка робить вдома перестановку та додає свої елементи декору. За її словами, в кімнаті переставили диван, додали полички, квіти та інші предмети.

"Але коли почали розставляти техніку, квартиру було не впізнати. До речі, її було не багато, а дуууже багато. По всім коридорчикам були дроти, в яких з легкістю можна було заплутатися. Через деякий час приїхали ще чоловік 15, і ми подумали: "ого, як ми тут помістимося?". Але хлопці нас втішили, сказавши: "Так це ще не все, основна частина групи скоро приїде". І так, приїхали ще чоловік 15. Ви б бачили цю картину. Майже на добу, наш будинок перетворився у мурашник", - поділилася Богдан.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)