Лайм

Українські зірки в День сім'ї показали фото зі своїми рідними: Наше багатство

Ці зіркові сім'ї є прикладом для багатьох

15 травня відзначається одне з найбільш душевних та зворушливих свят - Міжнародний день сім'ї. З цієї нагоди багато українських зірок поділилися в соціальній мережі сімейними фотографіями та привітали своїх дописувачів.

Сніжана Бабкіна

Дружина музиканта Сергія Бабкіна показала яскраву фотографію, на якій зображена її дружна сім'я: коханий чоловік та троє дітей. "Сьогодні Міжнародний день сім'ї! Вітаю вас всіх, друзі! Будьте здорові! Миру, гармонії, любові вашим близьким та рідним!", - написала танцівниця.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сніжана Бабкіна (@snezhana_babkina)

Влад Яма

Хореограф поділився дуже теплою фотографією, на якій обіймає дружину Ліліану та сина Леона. "Найбільше досягнення мого життя - сім'я! Люблю вас!", - написав танцюрист.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VLAD YAMA (@vladyama_official)

Джамала

Співачка зізналася, що сім'я - найголовніші люди в її житті. "Люблю піклуватися про них та отримувати підтримку. Дякую, що завжди поруч зі мною", - написала артистка під спільними фотографіями з чоловіком. На знімку немає синів пари, вони залишилися вдома, поки батьки знаходяться у Херсоні, де Джа виступатиме на вечорі-реквіємі, присвяченому Дню пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Ілона Гвоздьова

Переможниця "Танців з зірками" показала цілу серію сімейних знімків. "Для мене сім'я - це фундаментальна основа кожної людини, на якій вибудовується все життя. У сім'ї виховуються звички, виробляються навички, формується характер та розуміння основних сімейних цінностей! Формування особистості починається саме в сім'ї", - підписала публікацію хореограф.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ілона Гвоздьова | Dancer (@ilonagvozdeva)

Марина Боржемская

"Сьогодні найпрекрасніше свято - день сім'ї. Наші рідні та близькі - люди, які нам даються не просто так. Це наше багатство. Будьте дружні, Не сваріться, оточуйте ніжністю ваш маленький світ. Поважайте один одного, цінуйте, не забувайте любити і сильно обіймати", - написала тренер "Зважених та щасливих" під серією фото з сім'єю.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Боржемская Марина (@ uzelkova.marina)

Лілія Ребрик

Оновила свій Instagram сьогодні й Лілія Ребрик. Телеведуча виклала кілька яскравих кадрів з відпочинку та привітала дописувачів. "Ми поки насолоджуємося останніми годинами відпочинку - блукаємо по теплому піску, купаємося в морі, об'їдаємося фруктами та вітаємо всіх з Днем сім'ї! Будьте завжди щасливі! Робіть все разом! Повертайтеся завжди додому", - написала ведуча.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Лілія Ребрик (@ liliia.rebrik)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil