RU  UA

Дізнатися

Давав волю рукам: ще одна співачка розповіла про домагання Костянтина Меладзе

Колишня учасниця "ВІА Гри" поскаржилася на поведінку продюсера

Співачка Тетяна Найник, яка у 2002 році співала у групі "ВІА Гра", поскаржилася на домагання Костянтина Меладзе. На цей крок дівчину штовхнуло зізнання Олі Полякової, яка заявила, що продюсер пропонував їй допомогу в кар'єрі за інтим.

Фото: Wikipedia

У російському ток-шоу "Звезды сошлись" Найник заявила, що після знайомства Меладзе відвіз її в готель і попросив роздягнутися до білизни. Потім почалася їхня переписка і спілкування, яке завдавало їй дискомфорт: він відправляв їй повідомлення фривольного змісту. Одного разу під час робочої зустрічі продюсер дав волю рукам, чим сильно її збентежив.

"Я на нього дивлюся, як кролик на удава. Він бере і саджає мене на коліна. Цілуватися не ліз. Відразу взяв за нижню частину стегна. Я сиджу, мене скукожило, не рухаюся. Руки його сильніше стискають, - описала Тетяна одну з їх зустрічей. - Я ніколи не опинялася в такій ситуації, тому зробила вигляд, що нічого не сталося".

При цьому співачка вважає, що Костянтин Меладзе не здатний на насильство.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации